Más nonprofit szervezetekhez hasonlóan szervezetünk is adományokból tartja fent működését, szerencsére az elmúlt években önkormányzatok és gazdasági társaságok felismerték az önkéntességben rejlő erőt és lehetőségeket. Mentési, beavatkozási képességeink kifejlesztése és fenntartása, készenlétben tartása, valamint az egyes végrehajtott beavatkozó műveletek költségekkel járnak, ezeket a költségeket a támogatóinktól befolyó összegekből tudjuk fedezni.

Egyesületünk működésének, tevékenységének támogatása több módon is megvalósítható az alábbiaknak megfelelően. Támogasd Te is működésünket!

Magán személyek részéről:

  • Befizethetsz tetszőleges összeget banki átutalással az OTP Banknál vezetett 11705998-21283956 számú bankszámlaszámunkra
  • Felajánlhatod személyi jövedelemadód 1 százalékát a javunkra, adószámunk: 18252903-1-43

Jogi személyek, gazdasági társaságok, önkormányzatok részéről:

  • Befizethetsz tetszőleges összeget banki átutalással az OTP Banknál vezetett 11705998-21283956 számú bankszámlaszámunkra
  • Segíthetsz 1%-os kampányunkban, eljuttathatod szórólapjainkat, plakátjainkat dolgozóidhoz, partnereidhez
  • Hosszabb távon is szponzorálhatod tevékenységünket, ennek feltételeit támogatási szerződésben rögzíthetjük
  • Segítheted munkánkat termékek vagy szolgáltatások térítésmentes felajánlásával is

Természetesen, ahogy feljebb is említettük, pénzadományok mellett rengeteg olyan eszköz, felszerelés és szolgáltatás létezik, amelyeknek térítésmentes vagy kedvezményes átadásával szintén segítheted küldetésünket. Szívesen fogadunk e fajta adományokat is, amennyiben kedvet érzel, hogy támogasd szervezetünket, kérjük, válassz a fenti lehetőségek közül vagy keress bennünket elérhetőségeinken.

Anonim adományozás kivételével a magán személyek, valamint a gazdasági társaságok az adomány értékétől függően a hatályos jogszabályok szerint különböző adókedvezmények igénybevételére jogosultak. Közhasznú jogállású szervezetünk az erre vonatkozó igazolást – a jogszabályi előírásoknak megfelelően – a tárgyévet követő január 31-ig állítja ki (a kialakult gyakorlat szerint az igazolásokat az adományozást követően, rövid időn belül kiállítjuk és eljuttatjuk az adományozók felé). Az adókedvezmény igénybevételéhez kiállított igazolásnak tartalmaznia kell a támogató legfontosabb adatait.