2016. október 06., csütörtök 11:19

II. Normafa Síroller Kupa

2016-10-01 Siroller2016. október 1-jén tartották a VASAS SC Síszakosztályának szervezésében a II. Normafa Síroller Kupát, melynek biztonságos lebonyolítását elsősegélynyújtóink is segítették.

Az idén második alkalommal megrendezésre kerülő versenyen közel százan vettek részt, különböző korcsoportokban, ki sírollerrel, ki görkorcsolyával teljesítve a távot. A rajthely a Normafa buszfordulónál került kialakításra, és korcsoporttól függően a libegő tetejéig, vagy az Erzsébet kilátóig kellett eljutni. A verseny kétfordulós volt, az eredményhirdetés után pedig a szervezők a Vasas Síházban látták vendégül a résztvevőket, és a lebonyolításban résztvevőket.

Elsősegélynyújtó járőrünk a legkritikusabb szakaszon, a libegő tetejénél lévő parkolóban állt készenlétben a Normafa Park kollégáival együttműködésben. Itt mind a rövidebb táv hajrájában és a fékezés közben megsérülőket, mind a kilátó felé vezető út előtti erős kanyarban kisodródókat, elesőket szemmel tudták tartani. A verseny során senki nem sérült meg, elsősegélynyújtóinknak senkit sem kellett ellátniuk.

A nap folyamán 2 önkéntesünk összesen 10 munkaórát teljesített.

 


 

Utoljára frissítve: 2016. október 19., szerda 13:54