Nem csak a felnőttek tehetnek valamit a biztonságért, hanem Ti is! A következő oldalak nektek szólnak, szeretnénk, ha megismernétek a polgári védelem munkáját, feladatait - ebben segít nektek Protector, a kék háromszög. Fontos, hogy tudjátok, milyen veszélyek leselkednek az otthonotokban, az iskolában, vagy épp közlekedés közben. Meséljetek otthon a szüleiteknek az itt tanultakról! Bár Ők felnőttek, azért megmutathatjátok nekik is ezeket az oldalakat.

Még valami, a felkészülés után gondoltunk a szórakozásra is: próbáljátok ki az utolsó menüpontból elérhető internetes játékokat!

 

 

PROTECTOR a barátod - képregény

Tudod mivel foglalkozik a polgári védelem? Protector segít, hogy megismerd munkánkat!

Bővebben...
   

 

 

Otthoni veszélyek

Számtalan veszély leselkedik ránk otthonunkban. Biztosan ismersz már sokat közölük, de biztos, hogy mindet ismered? Tudod, hogyan tehetsz ellenük?

Bővebben...
   

 

 

Veszélyek az iskolában

Számtalan veszély leselkedik ránk az iskolában. Biztosan ismersz már sokat közölük, de biztos, hogy mindet ismered? Tudod, hogyan tehetsz ellenük?

Bővebben...
   

 

 

Hogyan menekülj tűz esetén?

Tudod, hogy mit kell tenni, ha tűz keletkezik? Tudod, kiket és hogyan kell értesíteni? Tudod, hogyan lehet megelőzni a tűzeseteket?

Bővebben...
   

 

 

Közlekedés veszélyei

Számtalan veszély leselkedik ránk közlekedés közben: a járdán, az úttesten, a bicikliúton. Tudod, hogyan lehet megelőzni és elkerülni a baleseteket? Tudod, hogy mit kell tenned, ha balesetet észlelsz?

Bővebben...
   

 

 

Játékok

Összegyűjtöttünk néhány szórakoztató, polgári védelemhez, katasztrófa-elhárításhoz kapcsolódó internetes játékot. Próbáld ki őket!

Bővebben...